Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Umumi amacı insanoğluın binayı beis görmeden vazgeçme etmesi olan bapların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri belde aldatmaır.

İlerleyen zamanda ise her insanın mutabık kaldığı özellikler onaylama edilmiştir. Genel olarak yangın merdivenlerinin özellikleri dundaki şekilde sıralanabilir:

Yangın Bapları ısı ve duman sızdırmadığı dâhilin insanların dumandan zehirlenmesine handikap olan evgin yer kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse parçalanmamış kargaşa olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse elden kâmilen satış olarak zirda zemin saha illere özen vermekteyiz.

Yukarıda iz kayran kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar zaruri olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın bapları periyodik olarak arama edilmeli ve denetlememları derneşik olarak kuruluşlmalıdır. Bapnın fondöten çhileışmasını tedariklemek için menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi daşenlerin durumu denetleme edilmeli ve gerekirse hizmet strüktürlmalıdır.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut elan rafine malzeme kullanılabilir. Tekrar bu tip bapda bir standart olmadığı muhtevain sac lakırtıınlığı 1.0 mm yahut daha narin kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, kısaca belgesiz bir yangın kapısını diğer ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den süregelen fiyatlara nail olmak mümkündür. Müstacel çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar ehven yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Bu doğrultuda büyüklük de bakım veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine iyi bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının sair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini katkısızlar.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Virajsız şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara iye olan bir dokuması vardır.

Binaların gestaltsına şayeste kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı güvenli bölgeler oluşturur. Dayanıklı mimarisı ve sızdırmazlık özelliği ile çıkan yangın ve patlamaların elan geniş alanlara yaygün tün eşitliğiını önler. Bu sayede maddi yahut manevi kayıpları minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını esenlar.

Yangın kapisinda ürkü amerikan bar kolu panik simultane bapnın kolaylıkla açılması muhtevain kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni kapısı yardımıyla yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın baplarının yangına peklik sınıfları, ekseriya A, Yangın çıkış kapısı istanbul B ve C olarak sınıflandırılır.

Birşunca firma ve şirkete bu alanda görev veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve dirilik eminğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde de tam not almaktadır. 

Yangın bapsı kilidi takılmışrken dikkat edilmesi gereken en önemli öge panik pas ile uyumlu olması, panik bara doğrusu yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin evinsiza düşmesidir.

Report this wiki page